За информация и резервация:
052 73 03 27
+359 878 839726

Почивка в Алания 9нощувки от Варна

ТРАНСПОРТ
Автобус

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
12 дни / 9 нощувки

МАРШРУТ
Варна-Алания

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
04.10.2019 г.


ЦЕНА от551 лв.
Програма
Първи ден: Отпътуване:
*от Варна с комфортен автобус около 10:00 ч. от ул"АНТИМ 1"
*от Бургас от бензиностанция "ОМВ'' в 12:30 ч
Втори ден: Пристигане в Алания след 10:00 ч. Настаняване в избрания хотел след 14:00 ч. Нощувка.
От трети до десети ден: Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание/ срещу заплащане на място/. Нощувка.
Единадесети ден: Освобождаване на хотелската стая най-късно в 12:00 ч. Отпътуване от съответния хотел за България след 13:00 ч.
Дванадесети ден: Пристигане в Варна след 10:00 ч.

Условия за ранно записване:
Обявените цени са с включена отстъпка за ранно записване и са валидни при резервация и плащане до обявената за всеки хотел дата.
При промяна или анулация на резервация, направена и потвърдена по промоционалните цени за ранни записвания, се прилагат обявените от конкретния хотел условия.

Пакетната цена включва:
*Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
*9 нощувки в избран от Вас хотел на съответната база на изхранване
*Представител на туроператора по време на пътуването
*Обслужване на място в Турция от турския партньор на туроператора
*Всички магистрални и фериботни такси
*Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" в ЗАД "Армеец" с покритие до 5000 евро на застраховано лице, като застраховката е валидна само за лица, ненавършили 70 години

Пакетната цена не включва:
*Разходи от личен характер
*Допълнителни екскурзии
*Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 до 85 навършени години в размер на 17 лв. на лице
*Застраховка "Отмяна на пътуване", която се сключва по желание на клиента в деня на подписване на договора за организирано пътуване или в упоменатия от застрахователя срок

Данни за паспортен и визов режим:
Безвизов режим за граждани с български паспорти
Валиден задграничен паспорт най-малко 3 месеца след края на почивката

Условия за пътуване и настаняване в хотелите:
*Настаняването в автобусите е по реда на записване на туристите
*Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите – най-късно до 12:00 ч.
*При настаняване на трима възрастни в двойна стая, третото легло е от тип "допълнително", като обикновено представлява разтегателен диван, поради което третият възрастен заплаща по-ниска цена, както е по оферта
*При настаняване на двама възрастни с едно или две деца, третото и четвъртото легло в почти всички случаи са от тип разтегателен диван. Децата ползват намаление само при настаняване с двама пълноплащащи възрастни!
*Номер на автобус, телефон на водач и точен час на отпътуване се съобщават два дни преди заминаване, като туристите имат грижата сами да се информират
*Медицинските застраховки са с лимит до 5000 евро на лице, като всеки турист има право да се застрахова на по-висока сума срещу доплащане
*Туроператорът не носи отговорност при загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел;
*PROMO и ECONOMY стаите в хотелите представляват стаи, обявени на по-ниска цена поради някакъв недостатък спрямо стандартните стаи – често са по-тесни, с крайно местоположение, на приземен етаж, без балкон или тераса, с по-малка баня, по-старо обзавеждане или някакъв друг проблем.
*Цените на допълнителните екскурзии на място в Турция се определят от местния туроператор. Събирането и организиране на екскурзиите на място зависи само и единствено от местния туроператор!
*При необходимост от ползване на медицинската застраховка е задължително първо да се свържете с компанията, обслужваща лицата, застраховани в ЗАД "Армеец" на посочените на застрахователната полица телефони. В случай че пропуснете тази стъпка, Вашата застраховка няма да бъде приложена, като застрахователят няма да възстанови направените от Вас разходи за медицински услуги в пълната им стойност.

Допълнителна информация:
Начин на плащане: 30% депозит при записване и доплащане до 20 дни преди датата на заминаване, с изключение на резервациите, потвърдени по цени за ранни записвания, за които се прилагат специални условия, съобразени с изискванията на конкретния хотел!
Минимален брой участници за осъществяване на програмата: 35 души
Срок на уведомяване при ненабран минимален брой записани туристи: 10 дни преди датата на отпътуване

Бази на изхранване:
HB – закускa и вечеря, като напитки са включени само по време на закуска (чай, кафе, вода, сок)
ALL – закускa, обяд, вечеря и междинни хранения с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки
MAXX ALL – в повечето случаи представлява 24 часова All Inclusive програма
UALL – закуска, обяд, вечеря и междинни хранения с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки. При повечето хотели UALL базата включва и някои вносни напитки, но при някои хотели под UALL се има предвид 24 часова All Inclusive програма!

Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" в ЗАД "Армеец" с валидност до 24:00 ч. на 02.03.2020 г. и с покритие в размер на 25 000 лв.

За други хотели, които не виждате в офертата изпратете запитване!