За информация и резервация:
052 73 03 27
+359 878 839726

Останете си вкъщи

Във връзка с възникналата усложнена ситуация, заради разпространението на заразата от коронавирус 'COVID-19', въведеното извънредно положение в страната за срок от 13.03.20 до 13.05.20 и в съответствие с препоръките на националния оперативен щаб за социална дистанция, бихме искали да Ви уведомим, че екипът на "Нара Турс" ЕООД, преминава към дистанционен режим на работа до второ нареждане.


За информация, всякакви въпроси и връзка с нас може за използвате нашата електронна поща: i_nara@abv.bg или на телефон:

1) 0878 839 726

Следствие усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и във връзка с решението на Народното събрание от 13.03.2020 г. за обявяване на извънредно положение, в съответствие с препоръките на Националния оперативен щаб и с указанието на Министерство на здравеопазването за мерките срещу Covid-19 и съгласно Заповед на министъра на туризма Николина Ангелкова за преустановяване на организираните туристически пътувания до 13 май 2020 г., Ви уведомяваме, че:

"Нара Турс" ЕООД временно преустановява всички организирани изходящи туристически пътувания за срока на действие на Заповед № Т –РД-16-76/17.03.2020г. на Министъра на Туризма на Република България и спира изпълнението на задълженията по всички договори с потребителите за срока на непреодолимата сила.

Нара Турс предлага на всички свой клиенти, които имат резервации до края на май.2020 следните варианти:

1. Да преместят изпълнението на договора си за някоя от следващите ни дати, като цената се запазва или да получат ваучер за стойността на договора, който може да бъде използван за друга почивка по избор до края на 2021година.
2. Да получат на 100% парите си по договора.


Всички клиенти, които желаят да се възползват и да променят датата си на пътуване или дестинацията, е необходимо да ни уведомят, за да можем да направим нужната промяна и да приложим анекс. Подписването на анексите ще се осъществи след отпадане на препоръката за дистанционнен режим на работа.

Официалната позиция на „Нара Турс" ЕООД може да бъде променена, при възникване на нови обстоятелства, разпоредби и заповеди на министерства и други държавни органи, следствие динамичността и непредвидимостта на обстановката.

Останете си вкъщи!